Lacoste
L.12.12 Sparkling Jeremyville Edition EdT

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : EdT 50 ml
Tuotetiedot

Eau de Lacoste L.12.12 vangitsee tämän tunnetun brändin leikkisän tunteen ja hengittää henkiin, joka koristi ikonista piképuuta &ndash ; uskomattoman siistiä, innovatiivista, tyylikästä ja ändå trendikäs tyylikäs. Kuten luottamus, jonka nainen tuntee vetäytyessään; omistat Lacosten L.12.12-ruudullisen paidan.

Lacoste x Jeremyville on hauska ja värikäs tulkinta Lacosten tennisjuurista. Kansainvälisesti tunnettu katutaiteilija tuo tyypillisen sarjakuvatyylinsä tähän rajoitettuun keräilijän Eau de Lacoste L.12.12 Sparkling -painokseen ja antaa sille positiivisen tunnelman. 
Hedelmäinen kukkainen Eau de Toilette, joka avautuu selkeällä raparperin sävyllä hilloa ja vaaleanpunaista greippiä. Sydämen nuotin tuoksussa on sekoitus arabialaista jasmiinia ja aavistus ranskalaista macaronia – niiden makeus on jalostettu vastustamattomaksi naiselliseksi viehätysvoimaksi. Leikkisä ja positiivinen tuoksu.

Yläosa: Raparperihillo & vaaleanpunainen greippi
Sydän: Arabian Jasmine & ranskalainen macaron
Pohja: Jasmin sambac

Tuotenumero: 83380

Katso lisää vastaavia kuin L.12.12 Sparkling Jeremyville Edition

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.