Lacoste
Pour Femme Timeless EdP

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Lacoste Pour Femme Timeless EdP -hajuveden syvin olemus on pirskahtelevan kukkainen ja hienostunut. Kukkaisia, hedelmäisiä ja lämpimiä nuotteja yhdistelevä hajuvesi on hurmaava kokonaisuus, joka ilmentää sensuellia ja avointa suhtautumista elämään. Hajuvesi avautuu ruusun ja mandariinin houkuttelevalla parilla ja sydäntuoksu muodostuu valkoisista kukista. Pohjatuoksu on lämmin ja henkevä sekoitus santelipuuta, arvokasta olibanum-pihkaa ja patsulia.

Alkutuoksu
Ruusu ja mandariini
Sydäntuoksu
Jasmiini, gardenia ja appelsiininkukka
Pohjatuoksu
Santelipuu, olibanum-pihka ja patsuli

Tuotenumero: 81326
Ainesosat

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, FARNESOL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, BHT, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), FD&C YELLOW NO. 6 (CI 15985).

Katso lisää vastaavia kuin Pour Femme Timeless

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.