Escentric Molecules
- Escentric 03

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
110,50 €
110,50 €
Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Escentric Molecules - Escentric 03

Escentric Molecules Escentric 03 -hajuveden sydämessä on vetiveryyliasetaatti. Hajuvesi on suunniteltu kunnianosoituksena kolmelle hajuvesiteollisuudessa laajasti käytetylle juurelle: veriverille, inkiväärille ja orrikselle eli iiriksen kukan juurelle. Hajuveden suunnittelija Geza Schoen halusi koostaa tuoksun, joka tuo esiin nämä kolme tuoksuvivahdetta ja osoittaa, kuinka harmonisen kokonaisuuden ne yhdessä muodostavat.

EdT-hajuveden alkutuoksua dominoi inkivääri, jossa on eloisa, vihreä ja mausteinen vivahde. Limen kuori ja viherpippuri täydentävät tuoksuharmoniaa, joka yhdistyy hajuveden sydämessä puuterisen samettiseen iirisjuureen, Egyptin jasmiiniin ja teen vivahteisiin. Tuoksun pohjalla korostuvat tummat, metsänvihreät ja puiset vetiverin aromit, joita santelipuu, setri ja myski saattelevat.

  • Unisex-tuoksu

Lanseerattu 2010.

Koko: 100 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Linalool,Citral,Coumarin,Limonene,Cinnamal,Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol,Alpha Isomethyl Ionone,Alcohol Denat,Everina Furfuracea (Treemoss) Extract

Katso lisää vastaavia kuin - Escentric 03

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.