Tom Ford
Beau de Jour All Over Bodyspray

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 150 ml
Tuotetiedot

 

Helppoa. Virkistävää, viilentävää ja kohottavaa. All Over Body Sprayssa on kevyt Beau De Jour -tuoksu, joka lisää uuden ulottuvuuden ja on virkistävä tapa käyttää Tom Ford -tuoksua. Sekoita Beau Eau de Parfumin kanssa tai käytä suihketta; oma käsi. All Over Body Sprayssa on erityisesti suunniteltu ruiskutustekniikka, jota voidaan suihkuttaa sivulle, ylös ja alas ja missä tahansa asennossa haluat; niska, kädet, jalat ja vartalo. Täydellisesti tiivistetty koostumus, joka sopii käytettäväksi koko vartalolle.

Tuotenumero: 83624
Ainesosat

Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Water\Aqua\Eau, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Linalool, Limonene, Coumarin, Citronellol, Citral, Geraniol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Eugenol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate Vær opmærksom på, at ingredienslisterne kan ændre sig eller variere fra tid til anden. Se ingredienslisten på den produktpakke, du modtager, for at få den mest opdaterede liste over ingredienser.

Katso lisää vastaavia kuin Beau de Jour All Over Bodyspray

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.