Yves Saint Laurent
Black Opium Nuit Blanche EdP

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : EdP 30 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche EdP on uusi kipinöivä tulkinta tuoksumaailman valloittaneesta Yves Saint Laurent Black Opium EdP -hajuvedestä. Tuoksu on saanut inspiraationsa Pariisin vuotuisesta "White Night" -festivaalista, jossa asenteikkaat mimmit ottavat kaupungin haltuunsa aamunkoittoon asti.

Hajuveden sydämessä on alkuperäiselle Black Opium -tuoksulle uskollinen kahvi, jonka adrenaliinia nostattava tuoksu sekoittuu valkoisten kukkien kepeyteen. Hajuvesi aukeaa silkkisen pehmeillä riisin ja bourbon-pippurin vivahteilla, jotka sekoikkuvat appelsiininkukkiin ja pionien naisellisiin sävyihin. Tuoksu dominoivat kahvipavut ja vanilja ottavat vallan tukeutuen valkoisen myskin, maidon ja karamellin sensuelleihin häivähdyksiin.

Hajuvesi antaa kantajalleen energialatauksen, joka kestää läpi yön.

Lanseerattu 2016.

Tuoksu

Alkutuoksu

Riisi, bourbon-pippuri ja anis.

Sydäntuoksu

Kahvi, appelsiininkukka ja pioni.

Pohjatuoksu

Myski, vanilja, maito, karamelli ja santelipuu.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.