Yves Saint Laurent
Opium Vapeurs de Parfum EdT

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Opium Vapeurs de Parfum EdT on herkkä ja kepeä versio Yves Saint Laurent Opium EdP -hajuvedestä. Tuoksu on täydellisessä tasapainossa sensuellien ja kuulaiden sekä lämpimän itämaisten ja raikkaan välimerellisten tuoksunuottien välillä.

Tuoksu muodostuu valkoisten kukkien ja pihkaisten sävyjen liitosta. Mandariini ja rosépippuri tuovat tuoksuun raikkautta, joka sekoittuu appelsiininkukkien ja jasmiinin vivahteisiin. Suitsuke, muskottipähkinä, vanilja ja vaaleat puun häivähdykset antavat tuoksulle sille tunnuksenomaisen aromaattisuuden.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.