Lancôme
Tresor In Love EdP

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
51,95 €
51,95 €
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Lancôme Trésor in Love EdP

Lancôme Trésor in Love EdP on uuden tuoksun kertova tarina, joka on kirjoitettu 20 vuotta aiemmin lanseeratun Lancôme Trésor EdP -hajuveden inspiroimana. Trésor In Love on kuin puhkeamaisillaan oleva rakkaustarina lämpimässä Pariisissa.

Vuorotellen väreilevän valoisassa ja hehkuvan aistillisessa tuoksussa soi rakkauden rytmikäs nuotti. Trésor in Loven sankaritar elää rakkaustarinaansa hämmentävän spontaanisti. Aivan kuten rakastuneen nuoren naisen herkät ja hämmentyneet mielialat sekoittuvat vahvoihin tunteisiin, myös Trésor in Love leikkii näillä samoilla vastakohdilla. Uusi vastustamaton kukkaistuoksu sisältää sipauksen nektariinia ja seetripuuta sekä ruusua ja jasmiinia.

Lanseerattu 2010.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Katso lisää vastaavia kuin Tresor In Love

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut