Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
71,95 €
71,95 €
Variantti : After Shave Balm 100 ml
Tuotetiedot

Acqua Di Parma Colonia After Shave Balm -partabalsami kosteuttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa parranajon jälkeen. Tuotteen kevyt ja raikas koostumus on kehitetty käyttäen mm. aloe veraa sekä viinirypäleen, mantelin ja vehnänalkioiden öljyä. Partabalsamissa on on italialaisen luksusmerkki Acqua Di Parman Colonia Edc -hajuveden raikas tuoksu.

Pienessä parmalaisessa hajuvesilaboratiossa vuonna 1916 syntynyt Acqua Di Parma Colonia Edc -tuoksu erottui keveydellään ja raikkaudellaan muista aikansa hajuvesistä, minkä ansiosta siitä tuli välittömästi suosittu. Vielä vuosisadan jälkeenkin tuoksussa on vertaansa vailla olevaa raikkautta ja säteilyä, joka valloittaa edelleen. Elämäniloinen ja harmoninen tuoksu aukeaa sisilialaisten sitrushedelmien, laventelin, rosmariinin, verbenan ja damaskonruusun sekoituksella, joita vetiverin, santelipuun ja patsulin puiset tuoksunuotit lämmittävät.

Koko: 100 ml

Tuotenumero: 24455

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.