Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
17,50 €
17,50 €
Valinta : Deospray 150 ml
Katso myös
David Beckham
30 ml
Tuotetiedot

DVB David Beckham The Essence -deodoranttisuihkeessa on vivahteikas ja seksikäs tuoksu, joka kuvaa David Beckhamin eleganttia maskuliinisuutta parhaalla mahdollisella tavalla.

Greippi, laventeli ja orvokin lehdet avaavat tuoksun raikkaudellaan. Hedelmäiset ananaksen ja omenan nuotit yhdistyvät sen sydämessä mausteiseen kaardemummaan. Tuoksu lepää pehmeällä kashmiria, patsulia ja vaniljaisia tonkapapuja yhdistävällä pohjalla.

Lanseerattu: 2012

Koko: 150 ml

Ainesosat

BHT,Propylene Glycol,Linalool,Citral,Coumarin,Limonene,Hexyl Cinnamal,Citronellol,Ethylhexyl Glycerin,Triethyl Citrat,Alcohol Denat,Butane-Isobutane-Propane,Parfm/Fragrance

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.