Issey Miyake
L'Eau d'Issey Pour Homme

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
30,50 €
30,50 €
Valinta : L'Eau d'Issey Pour H. Deo. 75 g
Katso myös
Issey Miyake
75 ml
Tuotetiedot

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Deodorant Stick on hellävarainen deodorantti vastustamattomalla L'Eau d'Issey Pour Homme -tuoksulla. Käytä deodoranttia yksinään tai yhdessä hajuveden kanssa.

Ajaton vapaus ja harmonia. Niihin tiivistyy L'Eau d'Issey Pour Homme, jonka harvinaiset ja epätavalliset ainesosat luovat yhdistelmän joka sopii mihin tahansa tilanteeseen. Vedenomainen tuoksu on jännittävä sekoitus sitruksia, valkoisia kukkia ja puuta - ainesosia, joita harvoin yhdistetään näin ainutlaatuisella tavalla!

  • Alkoholiton

Koko: 75 g

Ainesosat

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Propylene Glycol,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Linalool,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Limonene,Ethylhexylglycerin,Geraniol,Citronellol,Nylon-12,Sodium Hydroxide,Sodium Stearate,Laureth-23

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.