Paco Rabanne
Ultraviolet Man Deodorant stick

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
Paco Rabanne
EdT 50ml
Tuotetiedot

Paco Rabanne Ultraviolet Man Deodorant stickissä on Paco Rabanne Ultraviolet Man EdT:n tuoksu. Käytä deodoranttia yksinään tuomaan iholle pehmeää tuoksua tai yhdessä hajuveden kanssa.

Paco Rabanne Ultraviolet Man on provokatiivinen tuoksu miehelle, joka uskaltaa olla oma itsensä. Tuoksu sekoittaa keskenään raikkaita mintun vivahteita ja syviä, vihreitä tuoksunuotteja. Miehelle, joka ei unohdu!

Koko: 75 ml

Ainesosat

Propylene Glycol,Linalool,Citral,Limonene,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Sodium Hydroxide,Polyquaternium-11,Sodium Stearate,Triclosan,Cetyl Acohol,Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxaldehyde,Butylpheny Methylpropional,Styrene/Acrylat Copolymer

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.