Hugo Boss
Boss Bottled Intense EdP

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
66,50 €
66,50 €
Variantti : EdP 50 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Boss Bottled Intense EdP on vivahteikas tuoksu, joka heijastelee modernia, menevää elämäntyyliä. Päättäväisyydestä ja intohimosta kieliviä tuoksunuotteja täynnä oleva, syvän intensiivinen hajuvesi on täydellinen valinta miehelle, joka tietää, mitä elämältään haluaa.

Tuoksu aukeaa raikkailla appelsiininkukkien ja omenoiden vivahteilla, jotka sekoittuvat sen lämpimässä sydämessä neilikan, kardemumman ja kurjenpolven mausteisiin sävyihin. Santelipuu, setri, vetiver ja vanilja rakentavat tuoksulle pehmeän ja maskuliinisen pohjan.

Lanseerattu 2016.

Tuoksu

Alkutuoksu

Appelsiininkukka ja omena.

Sydäntuoksu

Neilikka, kardemumma ja kurjenpolvi.

Pohjatuoksu

Santelipuu, setri, vetiver ja vanilja.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Katso lisää vastaavia kuin Boss Bottled Intense

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.