Hugo Boss
Boss The Scent

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Parfum 100 ml
Katso myös
Hugo Boss
75 ml
Tuotetiedot

Boss The Scent For Him Parfum Edition on intensiivinen, tumma tuoksuelämys. Hajuvesi on tunnelmaltaan vahva ja kokonaisvaltainen tuoden mieleen käsityöläisperinteen. Tuoksu avautuu raikkailla inkiväärin nuoteilla, jotka stimuloivat aisteja. Sydäntuoksussa on afrikkalaisen maninka-hedelmän makeutta ja voimakasta iiristä. Pohjalla on lämmin sekoitus nahkaa ja puuta.

  • Lanseerattu: 2018

Koko: 100 ml

Tuoksu

Alkutuoksu

Inkivääri ja sitrusaromit

Sydäntuoksu

Laventeli, maninka-hedelmä, patsuli ja iiris

Pohjatuoksu

Nahka ja puu-aromit

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Katso lisää vastaavia kuin Boss The Scent

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.