Armani
Acqua Di Gio Absolu EdP

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
62,60 € * Suos. hinta 94,95 €
62,60 € * Suos. hinta 94,95 €
Variantti : EdP 75 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Maskuliininen Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu EdP -hajuvesi juhlistaa veden ja puiden sävyjen eleganttia liittoa. Hajuvesi ilmentää miehen ja luonnon liittoa vapauttamalla kantajansa sisäisen vahvuuden ja vapauden. Veden syvintä olemusta ja luonnon kannalta tärkeää roolia korostava tuoksu maalaa kuvaa Giorgio Armanin silmin nähdystä maailmasta, jossa vesi ja puut luovat maskuliinisen ja ajattoman tuoksukokonaisuuden.

Tuoksun tunnuksenomainen raikkaus syntyy merellisistä vivahteista ja puisista aromeista, joille patsuli luo täydellistä tasapainoa. Lopputuloksena on miehekäs tuoksu elegantilla vivahteella. Hajuvesipullon tyyliä korostaa kestävän kehityksen periaatetta tukien puusta valmistettu lakattu korkki, johon on kaiverrettu Giorgio Armanin nimikirjaimet. Puinen korkki liittyy kiiltävään metalliin ja yhdessä ne symboloivat tuoksun puisia ja vesimäisiä aromeja.

Lanseerattu 2018.

Tuoksu

Alkutuoksu

Hedelmäiset vivahteet, bergamotti ja merelliset aromit

Sydäntuoksu

Kurjenpolvi, laventeli ja rosmariini

Pohjatuoksu

Patsuli, puiset aromit, labdanum-pihka ja tonkapapu

Tuotenumero: 54315

Katso lisää vastaavia kuin Acqua Di Gio Absolu

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut