Paco Rabanne
Paco Homme

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
61,95 €
61,95 €
Valinta : EdT 50 ml
Katso myös
Paco Rabanne
150 ml
Tuotetiedot

Valloittava klassikko! Paco Rabanne Pour Homme EdT ilmestyi jo 1970-luvulla ja syvä, miehisen raikas tuoksu on edelleen suosittu.

Aromaattinen ja raikkaan mausteinen tuoksu aukeaa rosmariinin, laakerinlehtienn muskatellisalvia ja ruusupuun aromeilla, jotka sekoittuvat laventelin ja kurjenpolven vivahteisiin. Tuoksun maskuliinisuus rakentuu sammalesta, hunajasta, tonkapavuista ja myskistä koostuvan pohjan ympärille.

Lanseerattu 1973.

Koko: 50 ml

Tuoksu

Alkutuoksu

Rosmariini, laakerinlehti, muskatellisalvia ja ruusupuu.

Sydäntuoksu

Laventeli ja kurjenpolvi.

Pohjatuoksu

Sammal, hunaja, tonkapapu ja myski.

Ainesosat

Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Coumarin,Hydroxycitronellal,Limonene,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Fragrance (Parfum),Geraniol,Citronellol,Eugenol,Amyl Cinnamal,Cinnamyl Alcohol,Alpha - Isomethyl Ionone,Butylphenyl Mehtylpropional,Alcohol Denat,Everina Fufuracea (Treemoss) Extract,Everina Prunastri (Oakmoss) Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.