Hugo Boss
Boss Bottled Trio

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Classic EdT 30 ml, Tonic EdT 30 ml, Infinite 30 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Hugo Boss Bottled Trio Gift Set -lahjapakkaus sisältää 3 huippusuosittua Bottled-hajuvettä eri versioina. Lahjapakkaus sopii todelliselle Hugo Boss -hajuvesien fanille, joka haluaa joka tilanteeseen sopivan tuoksun. Oli valinta sitten tyylikäs Bottled Classic, intensiivinen Bottled Infinite tai hienovarainen Bottled Tonic, tämä lahjapakkaus ilahduttaa.

HUGO BOSS Boss Bottled Infinite EdT on aromaattinen ja mausteinen hajuvesi, jonka vivahteet stimuloivat seikkailunhalua. Hajuvesi aukeaa omenan, mandariinin, kanelin ja salvian mausteisella sekoituksella, joka rauhoittuu sydäntuoksun laventelin, patsulin ja rosmariinin yhdistelmään. Pohjatuoksu on täynnä pehmeitä puun vivahteita.

Boss Bottled Tonic EdT -hajuveden raikas tuoksu paljastaa modernin miehekkyyden uuden puolen. Tuoksu antaa nopeatempoisessa nykymaailmassa elävän miehen ottaa itselleen aikaa ja löytää uusia tapoja mennä eteenpäin. Raikas tuoksu on maskuliininen yhdistelmä elegantteja ja tyylikkäitä sitruksen, mausteiden ja puiden sävyjä, jotka sopivat täydellisesti päämäärätietoiselle miehelle.

Boss Bottled EdT on tasapainoinen suosikkituoksu, jossa raikas hedelmäisyys yhdistyy lämpimän mausteiseen pohjaan. Harmoninen kokonaisuus on terästetty maskuliinisella särmällä, joka vetoaa kaiken ikäisiin miehiin. Tuoksu aukeaa omenan ja sitrushedelmien raikkaudella, joka sekoittuu sen sydämessä kanelin ja mausteneilikan vivahteisiin. Vanilja ja setripuu tuovat tuoksulle pehmeän pohjan. 

  • Lahjapakkaus
  • Sisältää 3 x 30 ml hajuvettä

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.