Chloé
Nomade Jasmin Naturel Intense EdP

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
91,50 €
91,50 €
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Sana nomadi tuo mieleen lumoavan matkan tuntemattomaan. Mahdollisuus löytää uutta elämää muissa paikoissa. Ja nomadinaiselle jokainen uusi matka on ainutlaatuinen seikkailu.

Chloé esittelee Nomade Jasmin Naturel Intensen, 100 % luonnollisista ainesosista koostuvan parfyymin, joka on luotu kunnianosoituksena maailman kauneus. Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense on naisellinen ja vastustamaton eau de parfum intense, joka on rakennettu auringonkultaisen jasmiinin hienojen nuottien ympärille - tuoksu, joka kestää koko päivän. Jännittävä tuoksumatka, joka tuo mieleen upean maiseman, jossa aavikko rajaa vuoria.

Hajuvesisuunnittelija Caroline Dumur valitsi tähän egyptiläisen jasmiinin, joka poimitaan käsin auringonnousun aikaan ja korjataan vastuullisesti. naisellinen eau de parfum intensiivinen. Illan hämärtyessä jasmiinin tuoksu sekoittuu makeiden taateleiden ja päärynöiden tuoksuihin luoden vastustamatonta rikkautta ja monimutkaisuutta. Tuoksun hienoa aistillisuutta korostavat houkuttelevat vaniljan ja kermaisen santelipuun nuotit. Ripaus patchoulia on viimeistely ja antaa Chloé-tuoksulle säteilevän eleganssin, joka sopii täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin.

Nomade Jasmin Naturel Intense Eau de Parfum Intense ei sisällä keinotekoisia väriaineita. Hajuvesi on vegaaninen ja sisältää 100 % luonnollisia tuoksuainesosia. Symbolinen Nomade-pullo on tulkittu luonnon inspiroimiin väreihin. Ruskea punottu nauha koristaa pullon kaulaa ja tuo mieleen matkalla solmimamme solmiot. Tämä symbolinen aihe on kaiverrettu myös Chloé Nomade -pullon lasiin.

Ympäristöjalanjäljen minimoimiseksi tämän uuden tunnustuoksun suunnittelussa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja – 15 %. pullosta ja 40 % tuhkasta.

Tuotenumero: 112026

Katso lisää vastaavia kuin Nomade Jasmin Naturel Intense

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.