Chloé
Nomade Naturelle EdP

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
87,95 €
87,95 €
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Nomade-naista ohjaa äseikkailu ja hän on jatkuvasti päällää siirtyä kohti uusia horisontteja. 

Chloé Nomade vie sinut på jännittävä tuoksumatka metsästämään aito ja merkityksellinen: Nomade Eau de Parfum Naturelle är en Chloé hajuvesi, joka juhlistaa runoutta eri kulttuurien ja ihmisten kohtaamisessa. Hajuvesi äseikkailunhaluisille. 

Uusi Chloéin Nomade-hajuvesi, naisellinen ja hypnoottinen Eau de parfum, jossa on säteilevä jasmiinin tuoksu. 

Hajuvesilähde Caroline Dumur valitsi tähän naiselliseen parfyymiin egyptiläisen jasmiinin, joka poimitaan käsin auringonnousun aikaan ja hankitaan eettisesti vastuullisesti. Jasmiinin kukkan ajaton eleganssi yhdistyy kauniisiin taatelituotteisiin, vaniljaan ja santelipuuhun; antaa naisten hajuvedelle lämpimän ja hypnoottisen pohjan. 

Nomade EdP Naturelle ei sisällä keinotekoisia väriaineita. Se on vegaaninen ja sisältää 100 % luonnollisia tuoksuja, luonnollisesti uutettua alkoholia ja vettä. Ei mitään muuta. 

Symbolinen Nomade-pullo esitetään vaihtelevissa okran väreissä luonnon inspiroimana. Punottu nauha koristaa pullon kaulaa ja tuo mieleen matkat ja eri kulttuurien kohtaamisen. Tämä symbolinen aihe on myös kaiverrettu pullon kaulaan. 

Ympäristöjalanjäljen minimoimiseksi tässä uudessa suunnittelussa on käytetty kierrätysmateriaaleja – 15 % pulloon ja 40 % laatikkoon.

Tuotenumero: 102470

Katso lisää vastaavia kuin Nomade Naturelle

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.