Chloé
Signature EdP

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
158,50 €
158,50 €
Variantti : EdP 100 ml
Tuotetiedot

Chloé on luonnollisesti naisellinen muotitalo, joka edistää naisten osallisuutta ja edistymistä. Tämä Chloé Molemmat ovat kevyitä ja aistillisia – kukkainen tuoksu, joka heijastaa täydellisesti Chloé-naista. 

Hän on vapaa, tyylikäs, tyylikäs ja elää täysin omien sääntöjensä mukaan. Melkein 60 vuotta sitten luotu Chloéin näkemys luonnollisesta eleganssista elää brändin prêtà-vaatteissa, -tarvikkeissa ja -tuoksuissa. Tämä luonteenomainen ja ajaton parfyymivesi on täydellinen heijastus itsevarmasta ja yksilöllisestä Chloé-naisesta. 

 

Suihkuta ranteet ja kaula ja unelmoi ranskalaiseen ruusutarhaan – raikas, ilmava ja lumoava. Suihkuta hajuvettä päälle ihosi ja vaatteet päällesi aamu – så pitää tuoksun koko päivän ja muistuttaa kauniista tapaamisesta. Tämä monimutkainen ja intuitiivinen parfyymivesi avautuu ruusun tuoksuilla, jotka liukuvat reheviin pionin, freesian ja jasmiinin tuoksuihin. Pohjatuoksussa lämmin meripihka, elegantti setripuu; ja tamm sammal antaa tuoksulle maanläheistä täyteyttä, joka täydentää kukkasydäntä täydellisesti. Vastustamattoman maan tuoksuja tasapainottaa kauniisti mehukas litsi ylätuokissa. Damaskoksen ruusun eleganssi yhdistettynä meripihkaan antaa tuoksulle hypnoottisen tuoksun. 

 

Chloé tarjoaa nyt uuden pullon på 100 ml, mikä tekee täytteestä sopivan; jälleen uudella täyttöpisteellä; 150 ml ilman, että yksikään tippa menee hukkaan. Chloeé jatkaa työtään vähentääkseen ympäristöjalanjälkeään, kuten; nyt 25 % pakkauksen lasista ja 40 % pahvista on kierrätysmateriaalia. Ajaton vintage-pullo on kaunis heijastus sisällä olevasta tuoksusta. Lasipullossa on kaunis sunburst-muotoilu ja käsinsolmittu nauha, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesterista. Kaunis ja naisellinen pullo, joka näyttää tyylikkäältä koosta riippumatta.

Tuotenumero: 107539

Katso lisää vastaavia kuin Signature

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.