Gucci
Bloom EdT

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
66,95 €
66,95 €
Variantti : EdT 30 ml
  • Ihonhoito: 10€ alennus yli 100€ ost. yht. Tarjous koskee House of Youtyn klubijäseniä. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi ja anna kassalla koodi CLUB tarjouksen aktivoimiseksi.

Tuotetiedot

Kukkiudu ulos ja näytä todellinen itsesi uuden Gucci Bloom Eau de Toiletten avulla. Tämä kukkainen tuoksu on lähellä alkuperäistä Bloom-merkkiä ja on inspiroiva matka kohti itsetuntemusta, joka perustuu; ystävyyden vahvuus eroista huolimatta. 

Viimeisin lisäys Bloom-tuoksuihin on kevyempi ja säteilevämpi tulkinta Bloomin tunnusmerkistä, joka rohkaisee naisia kukoistamaan ja tulemaan parhaaksi versioksi itsestään.

p>

Jasmiinin, tuberoosin ja rangoon-creeperin tyypillinen kolmikko saa nyt kevyemmän auran makealla neroli-sopivalla. Aivan kuten tuoksun nimi, Gucci Bloom -nainen kukkiiå luonnollisella, ilmeikkäällä ja yksilöllisellä tavalla antamatta sääntöjen ja käytäntöjen rajoittaa itseäsi. Tuoksu on vaaleanpunaisessa, himmeässä nelikulmaisessa lasipullossa, joka symboloi tuoksun tuoreutta ja elinvoimaisuutta. 

Gucci Bloom Eau de Toilette naisille äon kunnianosoitus niiden elinvoimalle ja monipuolisuudelle, joka samaistua Guccin moderniin filosofiaan.

Tämä Guccin tuoksu on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön – naisten wc-vesi, joka sopii täydellisesti kevääseen ja kesään.

Tuotenumero: 102421

Katso lisää vastaavia kuin Bloom

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.