Voluspa
Baltic Amber Decorative Tin Candle

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,50 €
17,50 €
Variantti : Decorative Tin Candle 113 g
  • Ihonhoito: 10€ alennus yli 100€ ost. yht. Tarjous koskee House of Youtyn klubijäseniä. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi ja anna kassalla koodi CLUB tarjouksen aktivoimiseksi.

Tuotetiedot

Baltic Amber tuoksuu lämpimästi ja aromaattisesti santelipuulta, hiiren suitsukkeelta ja yrteiltä. Vuodesta 1999 lähtien Voluspa on valmistanut ainutlaatuisia ja ainutlaatuisia tuoksukynttiläitään. Voluspalla on useita erilaisia kokoelmia, kuten Maison Rouge, Maison Noir, Maison Blanc ja Maison D'Or. Tuoksusta löytyy jokaiseen makuun ja tilanteeseen! Kynttilät on valettu käsin, ja voinen ja pehmeän koostumuksen ansiosta tuoksu on keskittynyt ja auttaa kynttilää palamaan tasaisesti ja tasaisesti. Tuoksut ovat täyteläisiä, aistillisia ja ainutlaatuisia. Kynttilän ylellinen pakkaus tekee niistä täydellisen lahjan sekä naisille että miehille, nuorille ja vanhoille.

Tuotenumero: 47905

Katso lisää vastaavia kuin Baltic Amber

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.