Yankee Candle
Mulberry & Fig Delight Large Jar

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 9,74 €

29,21 € 38,95 €

Säästät 9,74 €

29,21 € 38,95 €

Variantti : Large Jar 623 g
Tuotetiedot

Tunnelmaa kotiin - helposti ja tyylikkäästi. Yankee Candle Mulberry & Fig Delight Small Jar -tuoksukynttilä tuo iloa jokaiseen päivään. Tuoksukynttilä on valmistettu premium-laatuisesta parafiinista, joka takaa tuoksun autenttisuuden ja pitkäkestoisuuden. Tuoksukynttilän luonnonkuidusta valmistettu sydänlanka palaa puhtaasti ja levittää huumaavaa tuoksua kotiin. Yankee Candle on tunnettu moniulotteisista tuoksuistaan, jotka on rakennettu hajuvesien tavoin: näin tuoksukynttilän tuoma elämys on monikerroksinen ja muistoja herättävä. Paloaika: noin 20-30 tuntia.

Mulberry & Fig Delight -tuoksu tihkuu herkullista hedelmäisyyttä ja marjojen raikkautta. Makea viikuna yhdistyy vehreään vadelmanlehteen ja luumun, aprikoosin ja persikan vivahteet kannattelevat tuoksun kokonaisuutta. Pohjalla vaikuttavat pehmeät vaniljan ja tonkapavun aromit.

Alkutuoksu
Karhunvatukka, viikuna ja vadelmanlehti
Sydäntuoksu
Aprikoosi, persikka, luumu ja sinivatukka
Pohjatuoksu
Tonkapapu ja vanilja

Katso lisää vastaavia kuin Mulberry & Fig Delight

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.