Escentric Molecules
Molecule 01 + Mandarin

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
157,50 €
157,50 €
Variantti : EdT 100 ml
Tuotetiedot

M+ Mandarin 100 ml EM:n M+-sarja on noin parasta luonnosta + parasta keinotekoisesta. Muuntuneena, sekoitettuna, rikkinä osallistuakseen jälleen tanssiin, joka symboloi modernin olemassaolon säälimätöntä mekanismia. Molekyle 01 + Mandarin koostuu Iso E Super + Mandarinista. Iso E Super on abstrakti synteettinen molekyyli, jolle on tunnusomaista setripuun sävy ja lämmin, samettinen ja ympäröivän tuntuinen tunnelma. Mandariini on luonnollisesti uutettu mandariini. Hedelmäinen ja aromaattinen, M+ Mandarin on välitön tunne. Se, miten se säteilee ihosta sitrushedelmien kanssa, tekee siitä täydellisen tuoksun lämpimään kesäilmaan. M+ Mandarin on tuoksu, jonka tarina kiemurtelee ja kääntyy. Ensimmäisessä näytöksessä Mandarinin runsas twang iskee välittömästi ja kerralla. Kun ylenpalttinen nuotti alkaa soida, se synkronoituu toisessa näytöksessä Iso E Superin kanssa, joka sekoittuu sitrushedelmän raikkauteen. Viimeisessä kohtauksessa Mandarin poistuu hitaasti lavalta ja nostaa valokeilan Molecule 01:n tarjoamaan erogeeniseen soolonumeroon. "On harvinaista, että Mandarinin kaltainen yläsävel ja Iso E Superin kaltainen juurisävel tanssivat alasti yhdessä näin ilman muita nuotteja. Sitä rakastan Molecule 01 + Mandarinissa; se voi olla tanssi kahden välillä, mutta tarina muuttuu täysin alusta keskelle loppuun", Geza Schoen sanoo. Uppoudu Iso E Superin lämpimään, erogeeniseen tunteeseen ja tanssi mandariinin raikkaalla raikkaalla.

Tuotenumero: 118608
Ainesosat

Alcohol Denat. Fragrance (Parfum) Aqua (Water) Limonene Ethylhexyl Methoxycinnamate Ethylhexyl Salicylate Butyl Methoxydibenzoylmethane Citral Linalool Citronellol Geraniol

Katso lisää vastaavia kuin Molecule 01 + Mandarin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.