Uusi vuosi 2019

Suodata

Uusi vuosi - juhlava meikki helposti

Uusi vuosi on täynnä juhlia ja säihkettä. Moni kaipaa uuden vuoden juhliin jotain erityistä paitsi pukeutumisen, myös meikin osalta. Vaikka uuden vuoden juhlia vietettäisiin ystävien tai perheen kesken, on aina mukava panostaa hitusen arkea enemmän. Juhlameikki syntyy parhaimmillaan jo meikkipussista löytyvillä tuotteilla - jos jotain olennaista kuitenkin puuttuu, löydät sen meiltä Eleveniltä.

Uuden vuoden meikki helposti ja nopeasti

Jaamme seuraavassa hieman vinkkejä upean juhlameikin luomiseen. Samoja keinoja voi toki hyödyntää ympäri vuoden erilaisissa juhlissa. Uuden vuoden meikin avainsanat ovat hohto, tyylikkyys ja helppo ja nopea toteutus.

 

Punainen huulipuna: punainen huulipuna on klassikko, joka istuu joka tilanteeseen. Punainen tuo näyttävän ilmeen ja juhlavan tunnelman, eikä sen lisäksi tarvita kummoistakaan silmämeikkiä. Mikäli punainen huulipuna pelottaa, kokeile esimerkiksi punan taputtelua huulille. Hienostunut ombre-huulimeikki voi olla aivan yhtä säväyttävä kuin tarkkareunaiset, paloautonpunaiset huuletkin. Kaikki huulipunat löydät tästä linkistä.

Irtoripset: irtoripsien käyttäminen on helpoin tapa saada meikki uudelle, juhlavalle tasolle. Jos irtoripsien käyttö tuntuu vaikealta, aloita homma puolittamalla ripsirivistö saksilla. Vain ulkonurkkaan asetettavat irtoripset ovat helppo keino tuoda meikkiin näyttävyyttä ilman liiman kanssa taistelua. Laajasta valikoimastamme löytyy myös valmiin liimanauhan omaavia ripsiä, jotka ovat superhelppoja myös aloittelijalle. Kaikki irtoripset ja ohjeet kiinnitykseen löydät tästä linkistä.

Metallin sävyt: oli kyseessä sitten kynsilakka tai luomiväri, suosittelemme uuden vuoden juhliin metallin sävyjä. Hopea, kulta, pronssi ja viime vuosien trendikäs ruusukulta toimivat upeasti myös yksinään luomtästä linkistäella. Hohdon ei aina tarvitse olla päällekäyvää glitteriä, vaan hienojakoinen metallinen heleys on usein varmempi valinta - etenkin jos asu on jo näyttävä. Kaikki luomivärit löydät tästä linkistä.

Ihon valmistelu uuteen vuoteen

Juhlinnan jäljet ovat lähes aina nähtävissä kasvoilta, vaikka iltaan ei olisi kuulunut lainkaan alkoholia ja vain maltillisesti valvomista. Suosittelemme lämpimästi kiinnittämään ihonhoitoon huomiota heti uudenvuodenpäivänä. Parhaiten iho herää virkistävällä puhdistuksella. Tämän jälkeen suosittelemme pientä kangasnaamiohetkeä, joka täytelöittää kuivakkaa ihoa ja rauhoittaa punoitusta. Erityinen, salainen aseemme ovat naamiolaput silmänalusille, jotka taikovat hetkessä pois turvotuksen ja väsyneen ilmeen.

Katso myös

Halloween

Single's Day

Pink Friday

Black Friday

Cyber Monday

Elevenin joulukalenteri

Kosmetiikkakalenterit

Jouluale & välipäivien alennusmyynti

Isänpäivän lahjavinkit

Äitienpäivän lahjavinkit

Ystävänpäivän lahjavinkit

Pääsiäisale