search

Vera Mona Color Swtich

Color Switch by Vera Mona on tämän hetken suurin innovaatio meikkialalla!

Turhauttaako lukemattomien siveltimien käyttö meikatessa? Ovatko siveltimet jälleen likaiset ja vaativat pesua? Color Switch by Vera Mona on ratkaisu näihin ongelmiin!

Color Switch by Vera Mona on puhdistussieni, joka mahdollistaa siveltimien puhdistuksen välittömästi meikatessa. Näin silmämeikki on mahdollista tehdä vain yhtä sivellintä käyttäen, vaati meikki kuinka montaa eri väriä tahansa. Jokaisella meistä on se oma suosikkisivellin, jolla mielellään meikkaisi joka kerta... Nyt se on mahdollista!

Color Switch by Vera Mona -puhdistussieni on valmistettu ilmavasta materiaalista, jonka muotoilu poistaa siveltimen harjaksista puuterisen luomivärin täysin. Pyöräytys tai pari Color Switchin pinnalla ja sivellin on puhdas! Color Switch by Vera Mona kestää käytössä pitkään ja sen voi pestä käyttökertojen välissä, ja lopulta korvata mustan sienen uudella täyttöpakkauksella. Ekologista, nopeaa ja vaivatonta.

Ammattilaisille Color Switch by Vera Mona tarjoaa käteen kiinnitettävän kappaleen, johon siveltimet on helppo työn touhussa pyyhkäistä. Color Switch Proband sisältää lisäksi paikan toiselle siveltimelle, jolloin sivellintä ei tarvitse laskea epähygieeniselle tasolle.

Mullista meikkauskokemuksesi ja hanki Color Switch heti!

  • Valikoimastamme ei tällä hetkellä löydy tuotteita tältä merkiltä.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää