search

Virve Fredman
Täydellinen iho - opas korealaiseen ihonhoitoon

27,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Tunnista oman ihosi tarpeet ja hoida ihosi kuulaaksi. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Virve Fredman Täydellinen iho - opas korealaiseen ihonhoitoon

Tunnista oman ihosi tarpeet ja hoida ihosi kuulaaksi.

Suomen seuratuimman kauneudenhoitoblogistin opas perehdyttää sinut aikamme suurimpaan kauneustrendiin. Ota haltuun korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet kaksoispuhdistuksesta kangasnaamioihin!

Päivittäisen ihonhoidon ei pitäisi olla vain tylsä rutiini. Täydellinen iho, opas korealaiseen ihonhoitoon paljastaa, miksi korealaisesta ihonhoidosta on tullut niin suosittua ja trendikästä myös länsimaissa ja johdattaa lukijan iloiseen ihonhoitoon. Teos opastaa lukijan kymmenvaiheiseen ihonhoitorutiiniin ja tekee sen noudattamisesta helppoa. Kirja auttaa myös löytämään omalle iholle sopivat hoitotuotteet ja tehoaineet sekä tutustuttaa korealaisiin kosmetiikkamerkkeihin.

Ihonhoidon mullistava opas johdattaa lukijan korealaisten tehoaineiden, kuten etanaseerumin ja fermentoidun hiivan, saloihin sekä paljastaa, miksi Etelä-Korean Soul on tällä hetkellä maailman kauneuspääkaupunki ja K-Beauty valloittaa markkinoita ympäri maailman. Kirjan avulla jokaisen on helppo tunnistaa oman ihonsa tarpeet ja luoda itselleen tuloksia tuova ihonhoitorutiini edullisesti vaikka lähimarketin tuotteilla. Kirja soveltuu oppaaksi niin ihonhoitonoviiseille kuin syventämään osaamista jo enemmän tietäville.

  • Kirja korealaisesta ihonhoidosta
  • Kustantaja: WSOY
  • Sivumäärä: 176

Halusin kirjoittaa kirjan, joka kokoaa yhteen blogistani löytyvää tietoa, mutta tarjoaa silti myös paljon uutta asiaa, jotta kirjasta voi nauttia niin minut blogin kautta tunteva lukija kuin myös lukija, joka ei ole koskaan lukenut blogiani. Halusin tehdä kirjastani helposti luettavan, mutta silti hyvin kattavan, jotta siitä hyötyy sekä ihonhoitoa aloitteleva että sen siihen jo syventynyt lukija. Kirjan vinkkien avulla on helppoa rakentaa juuri itselleen sopiva ihonhoitorutiini paitsi korealaisen kosmetiikan tuotteilla, mutta myös millä tahansa muilla tuotteilla. -Virve Fredman

Huomioithan, että sivustolla olevat kampanjatarjoukset, alennukset tai alennuskoodit eivät koske kirjaa.

Lisätietoa kirjasta

Täydellinen iho, opas korealaiseen ihonhoitoon on kattava ihonhoidon opas, joka auttaa tekemään ihonhoidosta palkitsevaa. Kirja keskittyy korealaiseen ihonhoitoon, mutta sen vinkkien avulla on helppoa luoda oma ihonhoitorutiini myös länsimaisilla tuotteilla.

Paitsi että kirja esittelee korealaisen ihonhoidon 10 vaihetta ja tekee niiden noudattamisesta helppoa, antaa se vastauksen myös useimpiin ihonhoidon kysymyksiin: Milloin ihonhoito tulee aloittaa? Voiko ihoa hoitaa liikaa? Kuinka löytää itselleen sopivat tuotteet? Kuinka paljon tuotteita tulee käyttää? Kuinka kauan ennen uuden ihonhoitotuotteen levitystä tulee odottaa? Täytyykö kaikkien tuotteiden olla samalta merkiltä? Voiko erilaisia aktiiviaineita käyttää yhtäaikaa? Voiko mustapäistä, finneistä, aknearvista ja laajentuneista ihohuokosista päästä eroon? Löytyykö Etelä-Koreasta lunonnonkosmetiikkaa? Mitä hanbang-kosmetiikka on? Käyttävätkö miehetkin Koreassa kosmetiikkaa?

Kattava tietopaketti kokoaa yhteen korealaisen ihonhoidon tunnetuimmat aktiiviaineet etanaseerumista ginsengiin ja hunajasta propolikseen. Lisäksi se selventää, mitä antioksidantit, AHA- ja BHA-hapot sekä epidermaaliset kasvutekijät ovat, mitä ainesosien fermentoitu on ja kuinka se tehostaa niiden vaikutusta.

Kirjassa syvennytään myös korealaiseen meikkaustyyliin ja poimitaan sen parhaat jutut BB- ja CC-voiteista tyynymeikkivoiteisiin. Kirja tarjoaa myös kurkistuksen korealaisen kosmetiikan shoppailuun maailman kosmetiikkapääkaupungissa Soulissa.

Opas huipentuu 100 tunnettua korealaista kosmetiikkamerkkiä summaavaan esittelyyn, joka auttaa lukijaa löytämään kiinnostavia tuotemerkkejä, joiden pariin on lukuelämyksen jälkeen helppoa sukeltaa uuteen ihonhoitorutiiniin sopivia tuotteita etsiessä.

Virve Fredman

Virve Fredman on kosmetiikka-alan ammattilainen, joka on toiminut kauneuden parissa jo vuodesta 2005. Suomen luetuimman kosmetiikkablogin Ostolakossa kirjoittaja tunnetaan kosmetiikka-alan viimeisimpiä villityksiä jahtaavana tietopankkina ja korealaisen kosmetiikan riemun sanansaattajana. Estenomiksi kouluttautunut Virve työskentelee kosmetiikan verkkokauppa Elevenin Suomen verkkokauppapäällikkönä.

Järjestelmäteknisistä syistä kaikkien Eleven-verkkokaupasta ostettujen tuotteiden ALV-tiedoissa näkyy kassalla ja asiakkaan kuitissa kosmetiikkatuotteiden ALV-kanta 24%. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset yrityksen kirjanpitoa varten kuitin, jolla näkyy jälleenmyyjän todellinen ALV-erittely.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Virve Fredman Täydellinen iho - opas korealaiseen ihonhoitoon

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Helppolukuinen
2019-03-19 kirjoittanut: IL (ikä: 25-34)
Sujuvasti kirjoitettu kirja, jossa on selkeä jaottelu. Auttaa hyvin alkuun korealaiseen ihonhoitoon tutustuessa. Helpottaa omalle ihotyypille sopivien ihonhoitotuotteiden valitsemisessa.
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä opas ihonhoitoon
2019-03-16 kirjoittanut: Johanna M
Täytyy kyllä kehua kirjaa. Paljon uutta tietoa ihonhoidosta. Hyvin kirjoitettu ja kauniit kuvat.
Suositeltu kenelle: Jokaiselle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kattava kirja ihonhoidon saloihin. Tykkään!
3 päivää sitten kirjoittanut: Tiina Y
Helppo ja nopealukuinen teksti vie sisälle ihonhoidon saloihin korealaisesta näkökulmasta katsottuna. Luettuani kirjan läpi kannesta kanteen, sain hyvän ja kattavan katsauksen mitä korealainen ihonhoito on ja kuinka sitä toteutetaan sekä miten sitä voi tarvittaessa hieman soveltaa, oman ihon tarpeita kuunnellen. Lisäksi kirjan luettua on helpompaa löytää itselle sopivia tuotteita. Ihanat kuvat, "raikas" kirja aiheesta. Pidän kovasti!
Suositeltu kenelle: Kaikille ihonhoidosta kiinnostuneille!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Suosittelen
2019-05-19 kirjoittanut: Minna T (ikä: 25-34)
Olen ilahtunut hienoista kuvista, hyvästä kielestä ja sisällön runsaudesta. Tästä kirjasta ei tunnu puuttuvan mitään. Teksti on helppolukuista, ja toimivan rakenteen ansiosta kirjasta on helppo löytää etsimänsä. Tykkään siitä, että kaikki, mitä haluan tietää ihonhoidosta, on samoissa kansissa - ja kauniissa kansissa!
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää