Weleda
Sea Buckthorn

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,50 €
9,50 €
Variantti : Hand Cream 50 ml
Tuotetiedot

Weleda Sea Buckthorn Hand Cream on hyvin imeytyvä käsivoide, jonka ravitseva koostumus suojaa ja hoitaa kuivia käsiä jättämättä niille rasvaista tunnetta. Seesami- ja tyrniöljyjä sisältävä käsivoide kosteuttaa ihoa ja auttaa vahvistamaan sen omaa luonnollista uusiutumisprosessia. Kuivasta ihosta tulee hetkessä sekä pehmeämmän että sileämmän tuntuinen. Tuotteessa on ihastuttavan hedelmäinen tuoksu, joka yhdistää mandariinin ja appelsiinin eteeristen öljyjen aromeita.

  • Luonnonmukainen käsivoide

  • Hyvin imeytyvä koostumus

  • Suojaa ja hoitaa kuivia käsiä

  • Ei jätä rasvaista tunnetta

Koko: 50 ml

Tuotenumero: 27241
Käyttö

Hiero käsivoidetta käsien iholle aina tarvittaessa. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Ainesosat

Xanthan Gum,Alcohol,Water (Aqua),Tapioca Starch,Glyceryl Stearate SE,Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil,Linalool(1),Citral(1),LYSOLECITHIN,Limonene(1),Geraniol(1),Benzyl Benzoate(1),Benzyl Salicylate(1),HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL,Hydrolyzed Beeswax,Beeswax (Cera flava),Fragrance (Parfum)(1)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) from natural essential oils.

Katso lisää vastaavia kuin Sea Buckthorn

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut