search

Whamisa
Organic Seeds Hair Essence

Kerro ystävälle
Kevyt Whamisa Organic Seeds Hair Essence -hiuseliksiiri auttaa suojaamaan hauraita ja vaurioituneita hiuksia. Hiuseliksiirin sisältämät rohtokalmonjuuren, ohran, seesamin siemenien, kauran alkion, soijan ja mungpavun uutteet hoitavat hiuksia ja pala… Lue täältä lisää

Whamisa Organic Seeds Hair Essence

Kevyt Whamisa Organic Seeds Hair Essence -hiuseliksiiri auttaa suojaamaan hauraita ja vaurioituneita hiuksia. Hiuseliksiirin sisältämät rohtokalmonjuuren, ohran, seesamin siemenien, kauran alkion, soijan ja mungpavun uutteet hoitavat hiuksia ja palauttavat niihin terveen kiillon. Samalla arganöljy, oliiviöljy, kameliaöljy ja aloe kosteuttavat vaurioituneita hiuksia. Hiuseliksiirin hyödyntämät, erityisellä fermentointimenetelmällä prosessoidut raaka-aineet sisältävät mm. proteiineja, jotka auttavat rakennepaikkaamaan ja vahvistamaan hiuksia.

  • Hiuksia suojaava eliksiiri
  • Kaikille hiuslaaduille
  • Erityisesti vaurioituneille hiuksille
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)
  • 95.4 % luomiviljeltyjä ainesosia

Koko: 120 ml

Käyttö

Hiero hiuseliksiiriä kosteisiin hiuksiin keskittyen erityisesti niiden vaurioituneisiin alueisiin ja hiusten latvoihin. Hiuseliksiiriä ei huuhdella hiuksista. Käytä hiuseliksiiriä päivittäin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää