Xlash
Xlash

(31 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Eyelash Serum 3 ml
Tuotetiedot

Xlash on silmäripsiseerumi, joka vahvistaa ja ravitsee ripsiä tehokkaasti. Tuote sisältää luonnollisia ainesosia kuten koralliuutetta ja mineraaleja, jotka parantavat ja tehostavat solujen uusiutumista. Lisäksi Xlashin öljyainesosat, antioksidantit, aminohapot ja polysakkaridit vahvistavat ripsien juurta tehden ripsistä näin tuuheammat ja tummemmat.

Xlash-seerumin vaikutuksen voi huomata jo 30 päivän jälkeen. Ripsistä tulee vahvemmat, pidemmät ja tuuheammat. Levitä tuotetta eyelinerin tapaan aivan ripsien tyveen. Käytä seerumia ensin kerran päivässä 6-8 viikon ajan, jonka jälkeen ylläpidä seerumin vaikutusta käyttämällä sitä 2-3 kertaa viikossa.

• Avaamaton pakkaus on käyttökelpoinen 2 vuotta.
• Avattu pakkaus kestää 12 kuukautta.
• Tuote säilyy parhaiten jääkapissa.

Tuotenumero: 26007
Käyttö

Levitä yläripsien ripsirajaan ihonpuhdistuksen jälkeen (yksi siveltimenveto riittää).

Voidaan käyttää myös alaripsiin tai kulmakarvoille. Alaripsille käytettynä levitä tuote ripsiin ripsirivin alapuolelta.

Huom! Kuten mikä tahansa muukin kosmetiikkatuote, voi myös Xlash aiheuttaa herkistysreaktioita. Lopeta tuotteen käyttö jos havaitset punoitusta tai ärsytystä. Jos reaktio pahenee ota yhteyttä lääkäriin. Raskaana ollessasi varmista tuotteen turvallinen käyttö lääkäriltäsi.

Ainesosat

Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Biotinyl Tripeptide-1, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanin, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Dechloro Dihydroxy Difluoro

Katso lisää vastaavia kuin Xlash

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut