Youngblood
Mineral Radiance

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Sundance 9 g
Tuotetiedot

Youngblood Mineral Radiance on mineraaliaurinkopuuteri ja korostustuote, jolla luot ihollesi kauniin hehkun ympäri vuoden! Käytä sävyjä Sundance, Riviera tai Sunshine aurinkopuuterina kasvoillasi tai kokeile vaaleanpunertavaa Splendoria tai Sundancea kasvoillasi korostustuotteena tai vaikkapa luomivärinä.

Koko: 9.5 g

Tuotenumero: 40506
Ainesosat

Silica,Titanium Dioxide (CI 77891),Zinc Stearate,Lauroyl Lysine,Oryza Sativa (Rice) Starch,Carmine (CI 75470),Iron Oxides (CI 77491,CI 77492,Mica (CI 77019),CI 77499),Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract,Caprylic/ Capric Triglyceride,May Contain (+/-),Lonicera Japonica (Honey Suckle) Flower Extract,Simmondsia Chinensis Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Mineral Radiance

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.