Ystävänpäivä 2021

Suodata

Ystävänpäivä - iloa ystävälle ja rakkaalle

Ystävänpäivää vietetään 14.2.2021 ja Suomessa päivä on perinteisesti omistettu juuri sydänystäville. Moni muistaa ystävänpäivänä myös kumppaniaan, juhlitaanhan maailmanlaajuisesti ystävänpäivää Valentine’s Dayna eli rakkauden ja romantiikan juhlana. Keräsimme tälle sivulle ihania kosmetiikkalahjoja ystävälle ja kumppanille, jotta oikean lahjan löytäminen olisi mahdollisimman helppoa.

Mitä ystävänpäivälahjaksi?

Ystävänpäivälahjan miettiminen voi olla vaikeaa. Pitäisikö valita jotain, mistä taatusti tietää lahjansaajan pitävän vai ostaisiko lahjan, jota tämä ei osannut kaivatakaan? Pitäisikö lahjan sijaan tai sen lisäksi antaa aikaa esimerkiksi leffalipun tai illanvieton muodossa? Alla muutamia vinkkejä, joista on hyötyä ystävänpäivälahjaa valitessa.

Illanvietto ystävien kanssa: kutsu ystävät rentoon hemmotteluiltaan ja varusta kylppäri kangasnaamioilla, hiusnaamioilla ja vartalokuorinnoilla. Pyydä ystäviäsi tuomaan mukana esimerkiksi suosikkinaamio, värikäs kynsilakka tai muu hemmottelutuote: uusia juttuja on parasta kokeilla juuri ystävien kesken.

Helppo lahjapakkaus: onko ystäväsi tai kumppanisi hajuvesityyppi? Katso laaja valikoima hajuvesien ympärille koottuja, rahaa säästäviä lahjapakkauksia! Kosmetiikan lahjapakkauksia löytyy myös esimerkiksi ihonhoidon ja hiustuotteiden saralta. Lahjapakkaus kulkee myös näppärästi Postin mukana kauempana asuvalle ystävälle ja on oiva valinta kumppanille.

Jotain ekstraa: valikoimassamme on lukuisia tuotteita, joiden tärkeyden ymmärtää vasta sitten kun sellaisen saa. Kaipaisiko ystävän meikkipussi päivitystä esimerkiksi uuden meikkisienen muodossa? Meikkisieni kuluu käytön myötä ja se suositellaan vaihdettavaksi uuteen vähintään 2 kuukauden välein. Sivellinsetit tuovat meikkaukseen heti paremman tuntuman ja ne ovat pitkäikäinen lahja, josta ystävä voi ilahtua päivittäin. Jos haluat säästää kaverisi silmätulehdukselta, nappaa ostoskoriin ripsiväri - näin kaverin on helpompi vaihtaa ripsari suositellun 3 kuukauden välein.

Hauskaa ja virkistävää ihonhoitoa: Korealainen kosmetiikka on yksi hiteistämme, eikä syyttä. K-Beauty osoittaa, että kosmetiikka voi olla samaan aikaan hauskaa, helppoa ja tehokasta. Poimi ystävälle lahjaksi eläinkuvioisia kangasnaamioita, viinitynnyrin muotoinen yönaamio tai rentouttavat naamiolaput silmänalusille. Me rakastamme K-Beautya - ja pian rakastaa ystäväsikin!

Katso myös

Halloween

Single's Day

Pink Friday

Black Friday

Cyber Monday

Elevenin joulukalenteri

Kosmetiikkakalenterit

Jouluale & välipäivien alennusmyynti

Äitienpäivän lahjavinkit

Isänpäivän lahjavinkit

Pääsiäisale