search

Yves Saint Laurent
Couture Contouring Palette

49,10 €
Valitse tuote
  • 1 Golden Contouring

49,10 €
  • 2 Rosy Contouring

49,10 €
Kerro ystävälle
Yves Saint Laurent Couture Contouring Palet -muotoilupaletin avulla korostat kasvojesi parhaita piirteitä. Paletti sisältää mattaisen varjostussävyn ja valoa heijastavan korostussävyn, joiden voidemaisen puuterinen koostumus levittyy iholle vaivatta … Lue täältä lisää

Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette

Yves Saint Laurent Couture Contouring Palet -muotoilupaletin avulla korostat kasvojesi parhaita piirteitä. Paletti sisältää mattaisen varjostussävyn ja valoa heijastavan korostussävyn, joiden voidemaisen puuterinen koostumus levittyy iholle vaivatta ja häivyttyy kauniisti.

Käytä paletin tummempaa, mattaista sävyä esimerkiksi poskipäiden alla, nenän sivuilla ja muilla alueilla, joita haluat varjostaa. Lisää heleästi hohtavaa korostussävyä poskipäille, kulmaluulle, nenänvarteen sekä muille alueille, joita haluat korostaa.

Koko: 6.8 g

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
tai