search

Leaders
Amazonian Açaí Revitalizing Mask

7,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Amazonian Açaí Revitalizing Mask on elvyttävä kangasnaamio, joka sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja ja vitamiineja. Superruokana tunnettu açai-marja sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka torjuvat ympäristön iholle aiheut… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Amazonian Açaí Revitalizing Mask

Leaders Amazonian Açaí Revitalizing Mask on elvyttävä kangasnaamio, joka sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja ja vitamiineja. Superruokana tunnettu açai-marja sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka torjuvat ympäristön iholle aiheuttamia epäpuhtauksia. Kangasnaamio vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja palauttaa elinvoimaa kasvoille. Kookosbioselluloosasta valmistettu kangasnaamio kuuluu Leaders 7 Wonders -tuotelinjaan, joka hyödyntää tehokkaita kasviainesosia ympäri maailmaa.

  • Elvyttävä kangasnaamio
  • Kosteuttava ja hoitava vaikutus

Koko: 26 ml (yksi naamio)

Käyttö

Avaa kangasnaamion pakkaus ja poista naamio pakkauksesta. Taittele kangasnaamio auki ja levitä se puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja taputtele hellästi ylimääräinen neste kasvoille.

Huom. Kangasnaamio on kertakäyttöinen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Leaders Amazonian Açaí Revitalizing Mask

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ihana!
2019-02-26 kirjoittanut: Mona V (ikä: 25-34, www.monasdailystyle.com)
Tähän mennessä oma suosikkini kangasnaamioista. Ihanan hoitava ja iho hehkuu tämän jälkeen. Tykkään ja suosittelen lämpimästi.
Suositeltu kenelle: kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää