Alyssa Ashley

Alyssa Ashley on modernien kulttituoksujen valmistaja, jonka erikoiset ja hienovaraiset koostumukset herättävät huomiota ympäri maailman. Jo kuusikymmentäluvulla syntynyt brändi on aina ajan hermolla ja kehittää jatkuvasti uusia, trendikkäitä tuotteita, jotka valmistetaan korkealaatuisista ainesosista. Tämä takaa Alyssa Ashley -tuoksujen laadun ja erityisyyden.

Legendaarisimpia Alyssa Ashley -hajuvesiä ovat ehdottomasti Musk, White Musk, Vanilla ja hurmaava Essence de Patchouli. Musk on sekä miehille että naisille sopiva, pehmeän voimakas tuoksu, jossa on ihana, lämmin pohjasävy. White Musk on kukkaisempi ja puhtaampi versio Muskista ja sopii erityisen hyvin kevyiden, romanttisten tuoksujen ystäville. Vanilla-tuoksu on juuri sitä mitä sen pitääkin olla: intensiivinen, makea ja raikas vanilja joka sopii huolettomaan menoon. Essence de Patchouli on raikas, luonnollinen ja erittäin sensuelli vihreä tuoksu, joka tuo mieleen aurinkoisen 60-luvun hippiaatteen ja kevyen kesäsateen.

Jos haluat jotain erilaista, kokeile pirteää ja iloista Fizzya tai maagista Esoteric-tuoksua. Upeat Alyssa Ashley -tuoksut odottavat löytäjäänsä!

Suodata