search

MIKÄ ELEVEN ON?

Eleven Finland Oy on ruotsalaisen Eleven AB:n tytäryritys. Eleven AB on Pohjoismaiden suurin kauneudenhoidon verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu hajuvesiä, kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja paljon muuta kauneuteen liittyvää.

Eleven.fi on konsernin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, jonka tuotevalikoima koostuu sadoista tuotemerkeistä ja tuhansista kosmetiikkatuotteista. Tuotteemme tulevat suoraan valmistajilta ja virallisilta jälleenmyyjiltä, joten voit aina olla varma, että meiltä ostamasi tuotteet ovat aitoja ja laadukkaita.

Suurin osa tuotteistamme on peräisin merkkien pohjoismaisilta maahantuojilta ja jakelijoilta, minkä lisäksi pieni osa tuotteistamme tulee muilta eurooppalaisilta jakelijoiltamme. Valikoimissamme on myös tuotemerkkejä, joiden jakelijoina toimimme itse, mikä tarkoittaa, että meillä on yksinoikeus näiden merkkien myyntiin. Suurin osa verkkokaupassamme näkyvistä tuotteista on välittömästi saatavilla varastostamme, joten lähetämme tilauksesi (arkisin) vuorokaudessa Ruotsissa sijaitsevalta keskusvarastoltamme. Suomen Posti toimittaa tilaukset perille tavallisesti 3-5 arkipäivässä.

LAAJA VALIKOIMA

Löydät laajasta valikoimastamme useita tunnettuja tuotemerkkejä. Meillä on myös runsas valikoima luonnonkosmetiikan merkkejä, joiden joukosta löytyy niin vanhoja tuttuja kun uusia tuttavuuksiakin. Emme ole myöskään unohtaneet miehiä, joille meillä on tarjota laaja valikoima tuotteita erilaisiin tarpeisiin parranajosta ihonhoitoon, hiustenlaittoon ja aina ehostukseen asti.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laaja valikoima, jossa tunnetut tuotemerkit yhdistyvät trendikkäisiin, nouseviin merkkeihin ja uusiin innovatiivisiin tuotesarjoihin. Etsimme valikoimiimme jatkuvasti lisää uusia ja kiinnostavia tuotteita sekä tuotemerkkejä sillä haluamme, että sinäkin pääset tutustumaan niihin.

Meille kauneus on intohimo. The Beauty of Beauty.

Konttori

(ei palautuksia)
Eleven Finland OY (2718317-7)
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki
SUOMI

Pääkonttori

(ei palautuksia)
Eleven AB (556594-7529)
Karlavägen 104
115 26 Stockholm
SWEDEN

  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää