Batiste

Kuka keksi, että kuivashampoon on oltava tylsää ja tuoksutonta?

Kuivashampoo on jo pitkään ollut kiireisten naisten ja miesten pelastus. Kuivashampoo on oikea monitoimituote, joka toimii niin hiusten virkistäjänä, puhdistajana kuin tekstuurin tuojanakin. Kampaajille kuivashampoo antaa lisämahdollisuuksia muotoilun suhteen ja meille taviksille "kuivis" on ehdoton juttu arkiaamuina, kun aika ei meinaa riittää edes aamupalaan.

Batiste on ollut hiusalalla jo yli 40 vuoden ajan ja brändi on tunnettu juuri hiuksia virkistävistä tuotteistaan ja kuivashampoistaan. Batiste on halunnut tehdä kuivashampoista kaikkea muuta kuin tylsiä ja arkisia, ja siksi merkin valikoima on kattava: Batistelta löytää kuivashampoon niin blondi, brunette kuin pitkä- ja lyhyttukkainenkin. Batiste-kuivashampoo vie mennessään rasvaisuuden tunteen tehden hiuksista raikkaat, eloisat ja vastustamattoman tuoksuiset!

Valitse oma Batiste-tuoksusuosikkisi tai kokeile rohkeasti kausijulkaisuja! Onko lempparisi kenties kukkainen ja flirttaileva Blush, raikas Original, hedelmäinen Cherry vai kesäinen Tropical? Valitsit minkä tuoksun tahansa, toimii Batiste niin kampauksien pohjana kuin perusponnarin raikastajanakin.

Älä anna lattean tukan pilata päivääsi vaan tartu Batiste-purkkiin!

Suodata