Beautyblender

Ainutlaatuinen, uskomaton Beautyblender uudistaa meikkirutiinisi kertaheitolla!

Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä, vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen kehitetyt erikoistuotteet tekevät meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Beautyblender on innovatiivinen, veden kanssa laajentuva meikkisieni, jonka huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen näköisen. Supertähdet kautta maailman luottavat helppoon ja nopeaan Beautyblenderiin, eikä ihmekään.

Beautyblenderin kekseliäs materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi. Beautyblenderiä on saatavilla eri värisinä ja kokoisina: pienillä vihreillä Micro Mini -meikkisienillä teet upeat varjostukset ja levität peiteaineen silmänalusille, keskikokoisella Original-sienellä meikkipohja levittyy koko kasvoille nopeasti ja vartalosieni sopii isojen alueiden meikkaamiseen.

Beautyblenderin materiaali sopii myös meikin korjailuun päivän aikana. Ainutlaatuiset, pestävät Blotterazzi-puuterilaput imevät ihon pinnalta rasvan ja hien tasoittaen meikkipohjan jälleen raikkaaksi. Yhdessä Beautyblender-sienen kanssa toimiva Rea.Activate-suihke virkistää ihon ja meikkipohjan keskellä pitkää päivää. Tehokas Blendercleanser-saippua puhdistaa Beautyblender-tuotteet päivän lopuksi ja pidentää niiden käyttöikää.

Beautyblender-konsepti on niin näppärä tapa levittää meikkiä, että kerran kokeiltua siihen jää suorastaan koukkuun!