Beconfident

Beconfident® on innovatiivinen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan ongelmanratkaisu- ja ihonhoitotuotteita. Haluamme auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa hyväksi ja tulla itsevarmemmiksi raikkaalla hengityksellä, valkoisemmilla hampailla ja vahvalla, puhtaalla iholla.
Beconfident® on täydellinen valikoima suunhoitotuotteita - kaikkea innovatiivisista monitoimihammastahhoista tehokkaisiin ja turvallisiin hampaiden valkaisutuotteisiin peroksidien kanssa ja ilman.
Ihonhoitovalikoimamme sisältää ainutlaatuisen aknenestokonseptin, joka on hellävarainen iholle ja jolla on hyvin dokumentoitu vaikutus akneen. Clear Skin Start -sarja on lundin yliopiston yli 20 vuoden tutkimuksen tulos.
Tutkimuksemme tehdään Delraysta Floridasta ja Lundin yliopistosta, jossa asiantuntijamme työskentelevät luovasti ja nopeasti tehdäkseen meistä erilaisia ja itsevarmoja. Kaikki tuotteemme ja väitteemme perustuvat kliinisiin tutkimuksiin. Tänään olemme kehittäneet 20 täysin patentoitua ja erilaista muotoilua suun ja ihon hoitoon. Näitä on saatavilla 30 eri pakkaustyypissä ja -sarjassa.

Suodata