Benton

Ihosi hyväksi parhailla mahdollisilla ainesosilla!

Korealainen Benton valmistaa laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät ihoystävällisiä ainesosia. Benton haluaa valmistaa tuotteita, jotka lisäävät ihon hyvinvointia ja auttavat palauttamaan ihon luonnollisen vahvuuden. Benton-tuotteet on pakattu yksinkertaisiin pakkauksiin ja pakattu täyteen kiinnostavia aktiiviaineita, jotka huolehtivat ihon hyvinvoinnista innovatiivisen teknologian avulla.

Suosituimpia Benton-tuotteita ovat sen Snail Bee High Content -tuotteet, joiden koostumuksissa vesi on suureksi osaksi korvattu mm. ihoa uudistavasta vaikutuksestaan tunnetulla etanaseerumilla. Myös hellävarainen Benton Aloe BHA Skin Toner -kasvovesi on erityisen suosittu sen ihohuokosia syväpuhdistavan ja ihoa hellästi kuorivan vaikutuksen ansiosta.

Benton-tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty mm. Koreassa trendikästä raaka-aineiden fermentointia, joka pilkkoo aktiiviaineet ihon paremmin hyödyntämään muotoon. Snail Bee High Content Steam Cream -kosteusvoiteen valmistuksessa on puolestaan käytetty korkeaa lämpötilaa ja höyrytysteknologiaa optimaalisesti vaikuttavan tuotekoostumuksen luomiseksi.

Benton käyttää tuotteissaan luonnonmukaisia säilöntäaineita, jotta merkin tuotteet sopisivat myös herkälle iholle. Voidakseen taata tuotteidensa tuoreuden, Benton valmistaa ne pienissä erissä.

PETA on listannut Benton-tuotteet Cruelty Free -tuotteiksi.