Bulldog Skincare for Men

Bulldog-tuotesarjan idea syntyi vuonna 2005, kun sen perustaja Simon Duffy hoksasi, ettei miehille löytynyt yksinkertaista ja luonnollisia ainesosia sisältävää ihonhoitosarjaa. Duffy omaistautui asialle ja ryhtyi kokoamaan tähän tarkoitukseen sopivaa tuotelinjaa. Kaksi vuotta myöhemmin, tarkan tuotekehityksen ja brändäyksen jälkeen, Bulldog löysi tiensä kauppojen hyllyille. Palkittuja tuotteita myydään nyt kaikkialla maailmassa.

Bulldog Skincare -valikoimaan kuuluu reipas kattaus yksinkertaisia, kiehtovia ja nykyaikaisia tuotteita. Tuotteet on kehitetty nimenomaan miesten iholle ja ne sisältävät runsaasti toimivia, luonnollisia ainesosia. Jokainen ihotyyppi on huomioitu ja tuotteita on helppo yhdistellä ihon kulloistenkin tarpeiden mukaan. Tuotteiden valinnasta on tehty yksinkertaista ja hauskaa, täsmällisesti brändin suuntalinjoja noudattaen.

Bulldog Skincare -filosofiaan kuuluu tehdä ihonhoidosta miehille yhtä suunnitelmallista ja tärkeää kuin syömisestä - myös ihonhoitotuotteiden sisältöön on kiinnitettävä huomiota. Tuotteissa on käytetty eteerisiä öljyjä sekä useita ihonhoidollisesti tehokkaita raaka-aineita.

Tee ihonhoidosta uskollinen ystävä!

Suodata