Burt's Bees

Tarina Burt's Beesin takana on erikoinen ja täynnä sattumia. Valokuvaajana työskennellyt Burt Shavitz sai tarpeekseen New Yorkin kiireisestä elämäntyylistä ja muutti metsämökille Mainen perukoille. 80-luvulla oli yleistä, ettei mökeillä ollut juoksevaa vettä tai sähköä, joten Burt eli täysin luonnon armoilla. Hän viljeli itse vihanneksia ja piti pientä mehiläistarhaa. Eräänä päivänä Burt tapasi Roxanne Quimbyn, joka liftasi sattumalta hänen kyytiinsä. Tästä alkoi vahva ystävyys ja jännittävä yhteistyö!

Roxanne ymmärsi potentiaalin Burtin valmistamassa mehiläisvahassa ja alkoi kehittää tuotteita, jotka perustuivat tähän hunajaiseen materiaaliin. Vuonna 1991 Burt ja Roxanne julkaisivat ensimmäiset ihonhoitotuotteet Burt's Bees -merkin alla. Vaatimattomasta huulirasvasta Burt's Bees on kasvanut yhdeksi Pohjois-Amerikan suurimmista luonnonkosmeettikkabrändeistä. Kaikesta menestyksestä huolimatta Burt Shavitz asuu yhä samassa mökissä Mainessa -ilman juoksevaa vettä ja sähköä!

Burt's Beesin suosituimpiin tuotteisiin kuuluu tietenkin Beeswax Lip Balm, josta kaikki lähti liikkeelle. Myös lukuisat käsienhoitotuotteet, kuten tehokas Hand Salve, ovat niittäneet suosiota ympäri maailman. Valikoimasta löytyy nykyään myös meikkituotteita, kuten valloittava Lip Shimmer ja 100% Natural Lip Shine. Käy käsiksi valikoimaan ja tunne mehiläisvahan ihoa pehmittävä vaikutus!

Suodata