Carolina Herrera -hajuvesi

Carolina Herrera on venezuelalainen muotisuunnittelija ja markiisitar, joka perusti omaa nimeään kantavan haute couture -vaatemerkin vuonna 1980. Herrera tuli tunnetuksi Jacqueline Kennedyn vaatteiden suunnittelijana ja pian muutkin julkisuuden henkilöt rakastuivat Herreran taitaviin leikkauksiin ja vartaloa imartelevaan suunnittelutapaan. Carolina Herreran mallistoja on kuvattu vuodesta toiseen eleganteiksi ja mieleenjääviksi vailla turhaa tyylin alleviivausta.

80-luvun lopulta lähtien Carolina Herrera -muotitalo on tuonut markkinoille myös parfyymeja. Carolina Herrera -hajuvedet on jaettu kolmen tyylilinjaan brändin vaatemallistojen mukaan. Carolina Herrera, 212 ja CH symboloivat erilaisia mieltymyksiä ja painottavat eri ainesosia, mutta kaikille niille on yhteistä Carolina Herreran pettämätön muodin taju ja selkeälinjaisuus.

Carolina Herrera -tuoksut edustavat merkin haute couture -linjaa hienostunein, laadukkain ja tarkoin harkituin tuoksuelementein. 212 Carolina Herrera -tuoksut puolestaan ovat imagoltaan urbaaneja ja seksikkäitä, intohimoisen ja aktiivisen kaupunkilaisen hajuvesiä. CH-linja taas edustaa ylellistä, sivistynyttä ja kauniin koristeellista tyyliä: mieleenpainuvat tuoksunuotit kannustavat spontaaniin seikkailuun ja hetkessä elämiseen. Upeat, viimeistellyt pakkaukset ovat Carolina Herrera -hajuvesien tunnusmerkki.

Suodata