Cocoa Brown

Supersuositut Cocoa Brown -tuotteet ovat vihdoin saatavilla myös Suomeen!

Cocoa Brown on ollut perustamisestaan lähtien Irlannin ja Iso-Britannian markkinajohtajia itseruskettavien tuotteiden saralla. Helppokäyttöiset, luonnollisen värisen lopputuloksen tuovat tuotteet ja tarkoin mietitty tuotelinja valloittavat uusia käyttäjiä päivittäin. Cocoa Brown tarjoaa selkeän valikoiman tuotteita eri koostumuksien ja tummuusasteiden ystäville.

Miksi valita juuri Cocoa Brown? Cocoa Brownin valtti on ennen kaikkea nopeus. Merkin suosituimmalla 1 Hour Tan - rusketustuotteella päivetys kehittyy iholle jo yhdessä tunnissa, eikä yön yli nukkuminen ole enää pakollista. Miellyttävä vaahto kuivuu hetkessä, eikä jätä iholle inhottavaa nihkeää kalvoa. Parissa minuutissa olet valmis nappaamaan käsilaukun mukaan ja lähtemään ulos!

Cocoa Brown -rusketus on aina tasainen ja kauniin ruskea, ei ikinä oranssi. Kasviuutettu DHA ja parabeeniton koostumus ovat erittäin hellävaraisia herkällekin iholle. Raikas kukkaistuoksu kruunaa itserusketuskokemuksen, etkä halua enää kokeilla muita merkkejä

Valitse Cocoa Brown ja tuo ihollesi kaunis, kesäinen hehku ympäri vuoden!