Collistar

Italialainen Collistar tarjoaa edistyksellisiä kosmetiikkatuotteita, joiden kehittelyssä on käytetty apuna viimeisintä tutkimustietoa. Eksklusiiviset pakkaukset ja tehokkaat, vaikuttavat ainesosat luovat yhdessä innovatiivisia tuotteita, jotka saavat aikaan tuloksia. Collistar tuo kasvoille elinvoimaa, vartalon iholle täydellistä pehmeyttä sekä hiuksille tuuheutta ja kiiltoa.

Collistar on monipuolinen tuotemerkki, jonka valikoimasta löytyy sopiva tuote niin kasvoille, hiuksille kuin vartalollekin. Collistarilla on omat hoitosarjansa eri ihotyypeille ja erityisiä täsmätuotteita, jotka kohdistavat tehonsa tiettyyn ongelmaan. Lisäksi Collistarilla on laaja valikoima värikosmetiikkaa ja kynsilakkoja, joiden ylellinen pakkaus erottuu massasta. Jos haluat kaiken kerralla, on Collistar itsestäänselvä valinta!

Onko ikääntyvä iho suurin iho-ongelmasi? Kokeile ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevää ja häivyttävää Perfecta Plus -sarjaa. Jos haluat väriä katseeseen, kokeile lumoavan eläväisiä luomivärejä. Herkän ja kuivan ihon unelma on rauhoittava Collistar Extra Delicate -ihonhoitosarja. Nämä ja satoja muita tuotteita löydät Collistarin valikoimista!

Collistar - ylellinen, upea ja tehokas!

Kasvojenhoito, Hiustenhoito, Itseruskettavat, Aurinkotuotteet, Vartalonhoito & Meikit.

Suodata