Dermaceutic

Dermaceutic on yli 30 000 esteettisen dermatologian ammattilaisen valinta ympäri maailmaa. Nyt myös sinulla on mahdollisuus saavuttaa hoitolatasoinen lopputulos kotihoitotuotteilla!

Dermaceutic on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka otti käyttöön erilaisia uraauurtavia kosmeettisia ainesosia kuten hyaluronihappo, stabiloitu C-vitamiini ja glykolihappo. Dermaceutic-tuotteet ovat erittäin turvallisia käyttää, tarkasti testattuja ja tehokkaita. Avain vaikuttavaan ihonhoitoon on tuotteiden aktiivisten ainesosien pitoisuus: se on Dermaceuticilla aina ykkösasia, ja tuotteiden koostumus on aina ihanteellinen käyttötarkoitukseen nähden.

Dermaceutic-tuotteista jokainen sisältää vaikuttavia, ihoa uudistavia ja korjaavia ainesosia. Puhdistustuotteet eivät vain puhdista ihoa, vaan ne sisältävät myös ihoa miedosti kuorivia glykolihappoja. Ihon palauttaminen sille ihanteelliseen tilaan riippuun ihotyypistä: Dermaceutic-valikoimasta löytyvät omat tuotteensa kosteutta kaipaavalle kuivalle iholle, tehokas naamio epäpuhtaalle iholle, täsmätuotteet ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin ja tehokkaat hoidot jo ikääntyneelle iholle. Tutustu valikoimaan ja tee ihonhoidostasi kertaheitolla ammattilaislaatuista!