d:fi

d:fi tekee hiustuotteita heille, jotka elävät jokaisen yön ja päivän täysillä!

d:fi-tuotteet on suunniteltu niin, että niillä on helppo leikkiä, kokeilla ja muotoilla hiuksia ilman pelkoa epäonnistumisesta. d:fi-tuotteet on tarkoitettu hurjimpiin hiustyyleihin ja korostamaan jokaisen omaa, persoonallista näkemystä hiuksista ja hiustaiteesta. d:fi-hiukset eivät vaan käännä päitä, vaan niitä tekee mieli koskettaa!

Jokainen d:fi-tuote on helppokäyttöinen ja valmis hiusleikkiin vaikka joka päivä. Värikkäästä valikoimasta löytyy ratkaisu mihin tahansa tukkaongelmaan aina hiusvahasta pesutuotteisiin. d:fi on kuin luotu äärimmäisiin tyyleihin, mutta brändin kanssa onnistuu myös arkinen silotus ja aina trendikäs sänkytukka-muotoilu. d:fin kanssa on lupa olla rohkea ja kokeilla rajojaan.

Kokeile esimerkiksi suosittuja d:fi-hiusvahoja kolmella eri vahvuudella: Extreme Hold täydelliseen pitoon ja kiiltoon, d:struct himmeään jälkeen ja keskivahvaan pitoon ja d:sculpt veistokselliseen pitoon ja mattaiseen lopputulokseen. Kaikki hiustuotteet huuhdot kätevästi pois d:fi Daily Shampoo- ja Daily Conditioner -pesutuotteilla.

Kun valitset d:fin, saat kaupan päälle asenteen ja rokkitähden elkeet!