Dr. Brandt Skincare

Nyt saat oman lääkärin kotikylpyhuoneeseesi!

Dr. Brandt Skincare -ihonhoitosarja on syntynyt kuuluisan Dr. Brandtin ihonhoitopraktiikan ja kliinisen tutkimuksen ympärille. Sarja sisältää teknologisesti edistyksellisiä ihonhoitotuotteita, jotka korjaavat ja estävät ihon yleisimpiä vaurioita tehden kasvoista terveet ja kauniit. Tiede yhdistyy saumattomasti luonnollisiin, tehokkaisiin ainesosiin ja ainutlaatuista Dr. Brandt Skincare -tuotteissa onkin niiden kyky välittää tehoaineet iholle sekä tehostaa vitamiinien ja kasviuutteiden imeytymistä. Brändin avainainesosia ovat muun muassa antioksidanttipitoinen vihreä tee, rauhoittava valkoinen tee ja runsaasti vitamiineja sisältävä viinirypäleensiemenöljy.

Dr. Brandt Skincare -valikoima sisältää lukuisia klassikkotuotteita, jotka ovat niin julkkisten kuin tavallisenkin väen suosiossa. Do Not Age Transforming Pearl Serum on itse Madonnan suosikki: kiinteyttävä ja energisoiva seerumi palauttaa iholle sen elinvoiman ja sileyden. Ikääntyvän ihon pelastaja on Needles No More, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita tehokkaan kolmen ainesosan yhdistelmän voimin. Legendaarinen, palkittu Pores No More Vacuum Cleaner on nimensä mukaisesti kuin imuri, joka puhdistaa ihohuokoset ja kuorii ihon pinnan täydellisen sileäksi.

Mainitut kolme huipputuotetta edustavat vain pientä osaa koko Dr. Brandt Skincare -sarjasta, joten selaa tuotteita ja tutustu luotettavaan, tehokkaaseen ihonhoitoon rauhassa. Pian kylpyhuoneen hyllyssä odottaa ikioma iholääkärisi, joka hoitaa ongelman kuin ongelman kuntoon!