Dr. Bronner's

Viisi sukupolvea ja yli 150 vuotta saippuaosaamista! Dr. Bronner's -saippuat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, monipuolisuudestaan ja ekologisuudestaan. USDA-sertifioidut, luonnonkosmeettiset saippuat nauttivat kulttisuosiota ympäri maailman.

Millainen on huippulaatuinen Dr. Bronner's -saippua? Ainutlaatuinen yhdistelmä oliivi- ja kookosöljyä, jojobaa ja hamppua muodostaa ihoystävällisen, runsaasti vaahtoavan ja kosteuttavan saippuan. Dr. Bronner's -saippuatuotteet ovat täynnä kosteuttavaa glyseriiniä, luonnollista E-vitamiinia ja luomulaatuisia öljyjä. Dr. Bronner's -tuotteista ei koskaan löydy synteettisiä väriaineita, valkaisijoita tai hajusteita. Saippuoiden korkea laatu tekee niistä monikäyttöisiä: niillä onnistuu niin käsien, vartalon kuin pyykinkin pesu!

Dr. Bronner's saippuoita on tarjolla sekä palamuodossa että pumppupulloihin pakattuina nestemäisinä saippuoina, joiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös käsi- ja vartalovoiteita. Erilaiset eteeriset öljyt luovat tuotteisiin vaihtelua ja hoitavat erilaisia ihotyyppejä ja niiden uniikkeja tarpeita. Tuoksuja on saatavilla muun muassa mantelin, piparmintun, limen, sitruksen, kookoksen, ruusun, appelsiinin, eukalyptuksen, sitruunaruohon, teepuun ja laventelin muodossa. Lisäksi Dr. Bronner's valmistaa hellävaraista, tuoksutonta Baby Mild -saippualinjaa herkkäihoisille ja vauvojen iholle.

Koe Dr. Bronner's -saippuoiden taianomainen vaikutus ja löydä oma suosikkituoksusi!

Dr. Bronner's -nestesaippuan 18 käyttötapaa

Dr. Bronner'sin kuuluisaa 18-in-1-nestesaippuaa voi käyttää jopa 18 eri tavalla. Nestesaippua sopii paitsi kasvojen ja vartalon puhdistamiseen, myös yleispuhdistusaineeksi kodin pinnoille ja pyykinpesuun, tiskaamiseen ja jopa lemmikeille. Katso alta Dr. Bronner's-saippuan käyttötavat ja laimennusohjeet!

 1. Kasvojen puhdistus: levitä 2-3 tippaa saippuaa märkiin käsiin, pyörittele kasvoille ja huuhtele.

 2. Vartalon pesu: käytä suihkussa suihkugeelin tapaan.

 3. Shampoo: pyörittele 1/2 ruokalusikallinen nestesaippuaa märissä käsissä vaahdoksi ja käytä shampoon tapaan.

 4. Kylpysaippua: lisää 2-3 ruokalusikallista saippuaa kylpyveden joukkoon.

 5. Karvanpoisto ajelemalla: vaahdota nestesaippuaa märissä käsissä ja levitä vaahto ajeltavalle alueelle (kasvot: 10 tippaa, kainalot: 3 tippaa, sääret: 1/2 teelusikallinen).

 6. Hammastahna: 1 tippa nestesaippuaa kosteaan hammasharjaan (huomioithan, että maku on saippuainen)

 7. Jalkakylpy: lisää 1/2 teelusikallinen saippuaa kuumaan veteen.

 8. Höyryhengitys: sekoita 1 ruokalusikallinen saippuaa kulholliseen kuumaa vettä ja hengitä syntyvää vesihöyryä pyyhe levitettynä pään yli (suosittelemme piparmintun tuoksuista saippuaa!).

 9. Käsitiskiaine: sekoita saippuaa ja vettä 1:10 suhteessa. Hankaliin tahroihin käytä laimentamattomana.

 10. Lattianpesuaine: lisää reilu desilitra saippuaa 10 litraan kuumaa vettä.

 11. Yleispuhdistusaine: lisää puoli desilitraa saippuaa 1 litraan vettä ja kaada seos suihkepulloon.

 12. Ikkunanpesuaine: lisää 1 ruokalusikallinen saippuaa 1 litraan vettä kaada seos suihkepulloon.

 13. WC-puhdistusaine: laimenna saippuaa 1:4 suhteessa veden kanssa. Kaada seos vessanpönttöön, ripottele ruokasoodaa wc-harjaan ja puhdista pönttö. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan ja huuhtele.

 14. Koiran pesu: laimenna saippua miedoksi liuokseksi veden kanssa. Levitä seos koiran turkkiin (varo silmiä ja päätä) ja vaahdota. Huuhtele huolellisesti.

 15. Hyönteisten torjunta-aine: sekoita 1 ruokalusikallinen saippuaa litraan vettä ja suihkuta seoksella kasvit. Lisää halutessasi seokseen kanelia tai cayenne-pippuria.

 16. Muurahaisten torjunta-aine: sekoita 1/2 desilitraa Tea Tree -saippuaa litraan vettä ja suihkuta ongelma-alueelle (varo suihkuttamasta kasvien päälle).

 17. Käsienpesuaine: laimenna saippuaa veden kanssa 1:3 tai 1:4 suhteella ja säilytä seos pumppupullossa.

 18. Pyykinpesuaine: käytä nestesaippuaa täyteen koneelliseen noin 0,75-1,25 desilitraa. Lisää halutessasi huuhteluainelokeroon reilu desilitra etikkaa raikastamaan pyykkiä.

Suodata