Elemis

Elemis yhdistää tuotteissaan tieteellisen tiedon ja tehokkaat, luonnosta saatavat ainesosat toisiinsa. Elemis-tuotteet ovat hoitolatasoisia, eli niillä on todellinen vaikutus ihoon ja ne on suunniteltu toimimaan ihon hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Jo yli 6,5 miljoonaa ihmistä on saanut avun Elemis-tuotteiden parista ja brändi on voittanut yli 200 palkintoa ainutlaatuisista tuotteistaan ja kauneushoidoistaan.

Elemis-hoitolasarjan ytimessä on sen kekseliäs tapa mukautua käyttäjän tarpeisiin paitsi ihotyypin, myös elämäntilanteen osalta. Elemis-tuotteista löytyy omansa niin stressaantuneelle ja väsyneelle iholle kuin erityistä ravitsevuutta vaativalle, ikääntyvälle ihollekin. Tutustu tuotelinjoihin ja yhdistele juuri sinun ihollesi sopiva, täydellinen ihonhoitorutiini!

Elemis Advanced Skincare

Kaunis iho alkaa hyvästä, päivittäisestä hoidosta! Advanced Skincare on brändin peruslinja, joka sisältää tarvittavat tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille ja myös vartalolle. Kokeile esimerkiksi tehokasta Papaya Enzyme Peel -kuorintaa!

Elemis Pro-Collagen

Tehokasta anti-age-hoitoa ikääntyvälle iholle. Pro-Collagen-linjan teho perustuu merestä saataviin, tehokkaisiin kasviyhdisteisiin. Kokeile esimerkiksi testivoittaja Pro-Collagen Marine Cream -voidetta!

Elemis Biotec Skin Energizing

Biotec-linja tehostaa ihon uudistumista ja palauttaa väsyneelle ja samealle iholle sen kuulaan kirkkauden muun muassa sinkin ja kupariyhdisteiden voimin. Kokeile kirkastavaa Biotec Skin Energising Day Cream -kasvovoidetta!

Elemis White Brightening Even Tone

White Brightening -tuotteet auttavat ihoa taistelussa pigmenttimuutoksia vastaan ja tasoittavat ihon sävyä. Kapseloitu C-vitamiini toimii tuotteiden aktiivisena ainesosana ja uudistaa ihoa voimakkaasti. Kokeile tehokasta White Brightening Advanced Brightening Serum -seerumia!

Elemis Dynamic Resurfacing

Dynamic Resurfacing -linja tasoittaa tehokkaasti epätasaista ihoa ja kuorii kasvoja hellävaraisesti entsyymien avulla. Ihosta tulee säteilevämpi ja pehmeämpi ja ihon luonnollinen uusiutumisprosessi tehostuu. Kokeile silottavaa Dynamic Resurfacing Gel Mask -geelinaamiota!

Defined by Nature. Led by Science.

Suodata