GA.MA

GA.MA on jo vuonna 1969 perustettu, hiuslaitteisiin keskittyvä italialainen yritys. GA.MA sai alkunsa ammattilaiskäyttöön tarkoitetuista suoristusraudoista, jotka se kehitti ensimmäisenä maailmassa. Pian GA.MA-tuotteista tuli kampaajien ja stylistien salainen ase muotikuvauksissa ja näytöslavojen takana.

GA.MA on ollut kehittämässä useita teknisiä innovaatioita, jotka ovat vaikuttaneet radikaalilla tavalla koko hiusalaan. Esimerkiksi 90-luvun lopussa julkaistu QuickHeat-ominaisuus mahdollisti muotoilulaitteiden ennennäkemättömän nopean lämpenemisen - asia, joka on nykyään itsestäänselvyys hiusmuotoilussa. GA.MA-tuotteita käytetään tänä päivänä yli 50 maassa ja yrityksellä on tutkimuslaboratorioita ympäri maailman.

GA.MAn sydämessä on italialainen tyyli ja varma, ammattilaiskäyttöön kelpaava laatu. GA.MA vastaanottaa jatkuvasti palautetta sekä kampaajilta että kuluttajilta ja kehittää tuotteitaan toiveiden mukaisiksi. Intohimo hiuksiin ja hiusmuotoiluun on GA.MAn ydin ja tärkein inspiraatio.

GA.MA - jotta sinä saisit kauniit hiukset!